Paštika z vepřových jater s Armagnakem, 180 g

133 CZK Kč

Paštika z vepřových jater s Armagnakem, 180 g

"Tradice a modernost" je motto Jeana Bruneta, majitele společnosti sídlící ve francouzském regionu Vysoké Pyreneje, která se již více než 100 let specializuje na výrobu paštik a masových terin.
Bez barviv, konzervačních látek a emulgátorů.
Francouzská značka Jean Brunet je dlouholetý výrobce širokého portfolia velmi kvalitních produktů bez jakýchkoliv umělých přísad podle tradičních receptur, které lze použít i na bezlepkovou dietu.
Výroba sahá až do roku 1895. Gurmánské speciality a delikatesy nabízí Jean Brunet v široké škále chutí v různých druzích a variantách paštik – teriny, paté, confity atd.
Při výrobě používá tradiční metodu bez přídavku barviv, konzervantů a emulgátorů, totiž bez Eček.
Paštika z vepřových jater s Armagnakem
Paštika z věpřových jater s Armagankem od Jean Brunet – je to příjemné ozvláštnění klasické chutě.
Francouzská paštika je masný pokrm. Připravuje se ze směsi vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Paštika má jemnější strukturu než terina.
Tato paštika z vepřových jater s Armagnacem dokáže zpříjemnit běžné chvíle u společného stolu a dodá nádech vyjímečnosti tradičnímu pokrmu.
Složení: Vepřová játra 40%, vepřové sádlo, vepřová krkovička, sůl, armagnac 0,9%, koření, muškátový oříšek, pepř.
Vyrobeno ve Francii