Paštika Kachní terina s hříbky, 180 g
Paštika Kachní terina s hříbky, 180 g
"Tradice a modernost" je motto Jeana Bruneta, majitele společnosti sídlící ve francouzském regionu Vysoké Pyreneje, která se již více než 100 let specializuje na výrobu paštik a masových terin.
Bez barviv, konzervačních látek a emulgátorů.
Francouzská značka Jean Brunet je dlouholetý výrobce širokého portfolia velmi kvalitních produktů bez jakýchkoliv umělých přísad podle tradičních receptur, které lze použít i na bezlepkovou dietu.
Výroba sahá až do roku 1895. Gurmánské speciality a delikatesy nabízí Jean Brunet v široké škále chutí v různých druzích a variantách paštik – teriny, paté, confity atd.
Při výrobě používá tradiční metodu bez přídavku barviv, konzervantů a emulgátorů, totiž bez Eček.
Paštika Kachní terina s hříbky
Terina je tradiční pokrm z masa původem z Francie. Připravuje se ze směsi vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Tento druh obsahuje větší kousky masa, než je tomu u klasické paštiky.
Lahodná kachní terina s hříbky nenechá v klidu žádného labužníka.Kachní terina nezklame na svátečním stole nejlépe jako výtečný doplněk červenému vínu.
Složení: Kuřecí játra, vepřové sádlo, kachní maso 15%, vepřová líčka, mechanicky oddělené kachní maso 10%, rehydratované houby 1,8%, sůl, koření, muškátový oříšek, pepř.
Vepřové a kachní maso z EU.
Vyrobeno ve Francii