Paštika Kachní terina s Armagnakem, 180 g

164 CZK Kč

Paštika Kachní terina s Armagnakem, 180 g

"Tradice a modernost" je motto Jeana Bruneta, majitele společnosti sídlící ve francouzském regionu Vysoké Pyreneje, která se již více než 100 let specializuje na výrobu paštik a masových terin.
Bez barviv, konzervačních látek a emulgátorů.
Francouzská značka Jean Brunet je dlouholetý výrobce širokého portfolia velmi kvalitních produktů bez jakýchkoliv umělých přísad podle tradičních receptur, které lze použít i na bezlepkovou dietu.
Výroba sahá až do roku 1895. Gurmánské speciality a delikatesy nabízí Jean Brunet v široké škále chutí v různých druzích a variantách paštik – teriny, paté, confity atd.
Při výrobě používá tradiční metodu bez přídavku barviv, konzervantů a emulgátorů, totiž bez Eček.
Paštika Kachní terina s Armagnakem
Armagnac je speciální druh koňaku a v kombinaci s kachním masem dodává terině nezapomenutelný zážitek.
Terina je tradiční pokrm z masa původem z Francie. Připravuje se ze směsi vepřového, telecího nebo drůbežího masa, ale také z kachních či husích jater. Tento druh obsahuje větší kousky masa, než je tomu u klasické paštiky.Kachní terina nezklame na svátečním stole nejlépe jako výtečný doplněk červenému vínu.
Složení: Kuřecí játra, vepřové sádlo, kachní maso 15%, vepřová krkovička, mechanicky zpracované kachní maso 10%, sůl, koření, muškátový oříšek, armaňak 0,8%, pepř
Vyrobeno ve Francii