Čatní z červené cibule, 110 g
Čatní z červené cibule, 110 g
Čatní k sýrům jsou originální a inovativní nápady na chutnou kombinaci s nejrůznějšími druhy sýrů.
Ideální pro dodání elegance vašemu menu nebo jako proměna sýrového prkénka v "jedinečný" pokrm.
Čatní z červené cibule
Chutná a sladká cibule Tropea je odborně zpracována řemeslnými metodami společnosti Brezzo, aby se stala chutnou a lákavou omáčkou k sýrovým prkénkům.
Skvěle se hodí ke všem druhům sýrů a k vařenému masu.
Lze ji přidávat k masovým a rybím pokrmům, a dodá tak výjimečnou chuť.
Tyto omáčku doporučujeme podávat s velmi vyzrálými a chutnými sýry, jako je pecorino, parmezán, provolone nebo uzené sýry obecně, kterým zvýrazní jejich chuť.
Složení: Červená cibule (100g na 100g), třtinový cukr, regulátor kyselosti: kyselina citronová.
Vyrobeno z 100 g ovoce na 100 g hotového výrobku.