Bramborové Gnocchi s černým lanýžem, 500 g
Bramborové Gnocchi s černým lanýžem, 500 g
Bramborové Gnocchi s černým lanýžem
Bramborové noky s černým lanýžem jsou jedním z nejreprezentativnějších pokrmů italské gastronomické tradice, které vznikly spojením typických produktů této země: bílých brambor a letního lanýže.
Mají texturu a chuť, díky nimž jsou dokonalí i s pouhou lžičkou másla a parmezánem.
Bramborové Gnocchi s černým lanýžem jsou skutečným typickým jídlem italské kuchyně: vyžadují málo času na přípravu a okamžitě přinesou nezaměnitelnou chut a vůni letních lanýžů.
Pro milovníky silnějších chutí doporučujeme přidat trochu letních lanýžových plátků, které tomuto lahodnému pokrmu dodají ještě jedinečnější a rafinovanější chuť.
Příprava v kuchyni
Vařte rramborové noky s černým lanýžem ve více osolené vodě, sceďte a dokončete přípravu na pánvi s několika lžičkami másla a několika lžičkami parmezánu.
Chcete-li dále zvýraznit opojnou chuť lanýžů, přidejte trochu letních lanýžových plátků, výsledek bude výjimečný.
Použití
Bramborové noky s černým lanýžem jsou jednoduchým, rychlým a chutným pokrmem.
Praktické pro rychlý oběd a ideální pro zvláštní příležitosti, aby vaše menu bylo více elegantnější.
Bonus
Bramborové noky s černým lanýžem jsou velmi jednoduchým pokrmem, protože jsou okamžitě připraveny k servírování.
Je velmi praktické uchovávat tyto noky v lednici.
Lze je rychle připravit pokud spěcháte nebo za účelem servírovat jako výjimečný pokrm pro speciální příležitost.
Složení: bramborová kaše 70% [voda, dehydratované bramborové vločky (brambory, emulgátory: mono a diglyceridy mastných kyselin, přírodní aroma)], PŠENIČNÁ MOUKA TYPU "00", letní lanýž 2% (Tuber aestivum Vittad), bramborový škrob, rýžová mouka, sůl, koření, regulátor kyselosti: kyselina mléčná, konzervant: draslík kyselina mléčná, konzervant: sorban draselný.